ESP

  • furandos.com

Contacte


Si voleu contactar amb nosaltres, només heu de completar el següent formulari i el més aviat possible ens posarem en contacte amb vostè.

Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres: De 8:00 am a 7:00 pm


Formulari de Contacte

Accepto política de privadesaResponsable: FURANDOS, S.L., C.I.F.: B-67 511 410, Dirección: Avgda. Catalalunya, 109 - Local | 08756 - La Palma de Cervelló (Barna). Correu Electrònic info@furandos.com Us informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.