ESP

  • furandos.com

Visionats

La inspecció tècnica amb càmera de televisió és uns dels serveis més demandats actualment, amb aquest mètode es detecten avaries, conductes obstruïts i possibles deformacions a l'interior del conducte.


Servei de vídeo inspecció i enregistrament en zones de difícil accés, sortides de fums de tota mena, climatització i localització d'avaries en general.


Disposem de càmeres petites per a entrades en mil·límetres, càmera per a conductes de fins a 40 metres de tub i càmeres per a indústria de fins a 200 metres de profunditat de conducte.


També ens pot comprar la càmera d'inspecció si serà d'ús freqüent per part seva. Digueu-nos perquè serà utilitzada i us la fem a mida, segur que s'estalviés diners en comparació al que hi ha al mercat.


Video Inspecció


La inspecció realitzada amb petites càmeres de vídeo robotitzades, ens permet ubicar i detectar els possibles problemes dins dels conductes, aquesta inspecció gravada en DVD juntament amb l'informe corresponent és un suport molt valuós per a comunitats de veïns, companyies d'assegurances, administrats etc. i els permet acreditar de manera fefaent davant dels propietaris la situació i ell perquè dels possibles problemes en xemeneies, conductes de ventilació etc. així mateix és una eina molt important per localitzar i poder reparar moltes avaries que d'una altra manera necessitarien d'engruixades obres de paleta.


Pel buit de la xemeneia cauen trossos de ciment i maó Què puc fer?


Molt probablement l'interior del conducte està molt deteriorat, i segurament caldrà reparar-lo. El primer serà fer una inspecció interior del conducte amb una càmera de vídeo, per poder situar i valorar exactament l'avaria. Un cop fet això caldrà sospesar totes les opcions possibles. La solució més traumàtica i que requereix enutjoses obres de paleta, obliga a tirar envans, terres, i posteriors treballs de pintura, enrajolats, etc.


Furandos solutions ofereix la realització de visionats tècnics i la possibilitat de reparar mitjançant el sistema FuranFlex® els conductes de fum, de forma ràpida i sense obres.


Pel meu shunt de ventilació entren olors daltres veïns Quina és la causa?


Si anteriorment no havia tingut aquest problema, i d'un temps ençà ha observat aquesta situació, molt probablement es degui a brutícia al conducte o bé es degui a alguna connexió incorrecta al conducte de ventilació realitzada per algun veí. L'aconsellable és fer una vídeo inspecció per localitzar la causa del problema.


Tinc humitats al meu local per la zona de la façana Quina pot ser la causa?


Els baixants pluvials solen anar per l'interior de les façanes ia l'alçada del sostre es troben sovint els colzes que el deriven cap als claveguerams, aquests colzes poden haver-se mogut a l'assentament de la finca o bé s'han pogut desgastar amb el pas dels anys, això fa que un visionat tècnic el detecti i es pugui procedir a la reparació sense haver hagut de trencar tot per estar segurs.


El millor és veure i no suposar res, moltes són les ocasions en què realitzada la videoinspecció s'ha reflectit a l'informe final solucions molt menys costoses que les suposades inicialment pel nostre client.


La incertesa en els treballs que hem de realitzar sovint poden sortir cars, havent de trucar a diversos professionals fins a detectar el problema i fins i tot haver d'arribar a fer diverses obres sobre la mateixa obra.


Aquests són alguns dels exemples més sol·licitats:


Baixants pluvials que van reduint el seu diàmetre per una instal·lació negligent.


Baixants pluvials amb problemes a les juntes oa colzes finals.


Sortides de fums tipus individual o col·lectives de cuines i xemeneies amb possibles anomalies a juntes o les parets de l'interior que s'obstrueixen.


Nius de divers origen.


Baixants d'aigües grises o negres amb olors o pèrdues.


Localització de sifons en mal estat.


Sistemes d'extracció d'aire en processos industrials, com ara bugaderies, garatges, indústria paperera, etc.


En resum: EL QUE VEU SAP, LA RESTA SUPOSA!!!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.