ESP

Furandos


Instal·lació de xemeneies a Barcelona i Catalunya


Instal·lació de xemeneies a Barcelona, manteniment i reparació de xemeneies. La instal·lació d´una xemeneia pot ser un projecte emocionant i reconfortant per als nostres clients. Com a professionals del sector, planifiquem segons l'espai que tipus de xemeneies poden lluir millor i les oferim als nostres clients, perquè decideixin que xemeneia decideix que l'instal·lem, de llenya, gas o elèctrica. Tenim en compte i considerem la mida de l'habitació, la ubicació ideal i els requisits de ventilació.


Una vegada comprats els materials i la xemeneia, ens assegurem que la xemeneia compleixi els codis de construcció locals i les regulacions de seguretat. Preparem l'àrea abans d'instal·lar la xemeneia, això pot incloure l'eliminació de qualsevol estructura existent, la preparació del revestiment de la paret i la creació d'una base sòlida si cal. La instal·lació ha d'estar supervisada per professionals i especialistes del sector, per la implicació que hi ha en la connexió de conductes de ventilació, la instal·lació de la caixa de foc i la col·locació de la xemeneia al seu lloc.


Si la instal·lació és de llenya cal connectar-la correctament al conducte de fums. Això pot requerir la instal·lació d'un tub d'escapament adequat i la verificació que estigui segellat de manera segura per evitar fuites de fum. Es realitzen les proves i ajustaments pertinents, per assegurar-ne el funcionament correcte.


Reparacions de xemeneies a Barcelona i Catalunya


Si teniu una xemeneia que us agradaria tenir, nosaltres us la podem subministrar i instal·lar. Si el que teniu és un problema amb el vostre equip o instal·lació som tècnics especialistes en tot tipus de xemeneies. També fem manteniment de neteges, escura-xemeneies certificats per a les companyies d'assegurança de la llar.


Els oferim inspecció tècniques gravades amb les nostres cambres especials per a xemeneies, podent documentar l'estat interior sense cap dubte. Localitzem qualsevol dany que tingui les xemeneies o baixants pluvials i les reparem en un dia i la majoria amb el mínim d'obres en tenir-les perfectament localitzades prèviament amb les cambres. Som els instal·ladors exclusius per a Catalunya del sistemes de reparació de xemeneies FURANFLEX únic sistema que garanteix Indústria a Espanya amb els certificats Ei-45 (estanqueïtat) i Ei-60 (resistència al foc). Mireu el vídeo demo de la web.


Localitzem i solucionem problemes de sortides d'aire i fum provinent de banys, cuines i xemeneies en edificis. Som especialistes en això.


Instal·lació de xemeneies a Barcelona i Catalunya

Tornar