ESP

Furandos


Escuraxemeneies / ServeisA Furandos solutions garantim la millor neteja de la seva xemeneia sense embrutar absolutament res.


Fent servir les tècniques més actuals, amb els millors equips, netejar una xemeneia es converteix en un servei ràpid, net i efectiu.


Un aspirador GALAX, específicament concebut per a l'aspiració de sutge, connectat a un captador a la part inferior del conducte o xemeneia, recull el sutge que va caient.


Els serveis de manteniment i neteja de xemeneies i conductes són realitzats per equips altament formats per poder donar la garantia dels mateixos i el seu certificat de realització. Som més que un escura-xemeneies.


Neteja de conductes de fums a Calderes de gasoil, gas, pèl·lets, carbó, etc.


● Neteja de xemeneies i conducte de sortida de fums de llenya i similars.


● Neteja de sortida de fums a hostaleria (restaurants, hotels, etc).


Furandos us ofereix una neteja professional de la seva xemeneia, estudiant i utilitzant el sistema més adequat per a les necessitats del treball a realitzar, aconseguint així el millor equilibri preu-qualitat.


Amb sistemes clàssics fins a la utilització de robots dúltima tecnologia quan és necessari.


Us oferim també contractes de manteniments anuals amb les millors condicions del mercat.


Tots els serveis realitzats per Furandos solutions estan certificats per ITEL (institut tècnic de neteges) garantint així els treballs realitzats de cara a inspeccions futures durant l'any.


A Furandos solutions ens adaptem a l'horari més convenient a vostè o al seu negoci causant-li així les mínimes molèsties possibles.